logo voorneveld
 

Welkom op de website van Fysiotherapeutisch Instituut Voorneveld.

Onze praktijk is één van de oudste fysiotherapie praktijken van Dordrecht. Als sinds 1959 wordt er onder de naam Voorneveld fysiotherapie aangeboden in Krispijn. Inmiddels heeft de praktijk 3 vestigingen, waarin 12 fysiotherapeuten hun best doen mensen van hun klachten aan het bewegingsapparaat af te helpen.

Door ons te specialiseren op verschillende gebieden, zoals Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Arbeidsfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Oedeemtherapie, Kinderfysiotherapie, fysiotherapie bij hoofd, hals en kaakklachten proberen wij voor ieder probleem bij het bewegen een oplossing te vinden. In de avonduren op woensdag en donderdag (17.00u tot 20.00u) is er gelegenheid om te werken aan gezondheid door Fysiotraining of Fysiofitness

Er is een nauwe samenwerking met de huisartsenpraktijk van dokter Berkhout aan de Dubbeldamseweg. Ook werkt onze praktijk samen met de fysiotherapiepraktijk van Nico en Renee Spaans, gelokaliseerd op de Erasmuslaan te Dordrecht en houdt Ergotherapeute Jessica van Utrecht, elke vrijdagmiddag spreekuur op onze vestiging aan de A. Kuyperweg.

Alle therapeuten van de praktijk staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten.
De praktijk is lid van de Coöperatie Fysiotherapie Dordrecht e.o. “FysioDordt”

Op de site wordt Krispijnseweg afgekort met KW, de Abraham Kuyperweg met AK en de Dubbeldamse weg met DDW.